pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Otobüs şoförü saniyelerle yarıştı, fenalaşan yolcuyu hastaneye yetiştirdi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2023 - 16:35, Güncelleme: 28.08.2023 - 16:15
 

Otobüs şoförü saniyelerle yarıştı, fenalaşan yolcuyu hastaneye yetiştirdi

Otobüs şoförü saniyelerle yarıştı, fenalaşan yolcuyu hastaneye yetiştirdi

Elazığ’da, belediye otobüsünde fenalaşan bir yolcu yere yığıldı. Saniyelerle yarışan şoför, güzergahını değiştirerek yolcuyu hastaneye yetiştirdi.Bugün öğlen saatlerinde belediye otobüsüne binen ismi öğrenilemeyen erkek yolcu, bir anda fenalaşarak yere yığıldı. İlk müdahalesi diğer yolcular tarafından yapılan vatandaş için otobüs şoförü zamanla yarıştı. Güzergahından çıkan otobüs şoförü, dörtlülerini yakıp trafiği tehlikeye atmadan, fenalaşan vatandaşı Fethi Sekin Şehir Hastanesine yetiştirdi. Vatandaş, yapılan ilk müdahalesinin ardından acil servise kaldırıldı.Şoförün hareketi takdir toplarken, o anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi.
Otobüs şoförü saniyelerle yarıştı, fenalaşan yolcuyu hastaneye yetiştirdi
Elazığ’da, belediye otobüsünde fenalaşan bir yolcu yere yığıldı. Saniyelerle yarışan şoför, güzergahını değiştirerek yolcuyu hastaneye yetiştirdi.
Bugün öğlen saatlerinde belediye otobüsüne binen ismi öğrenilemeyen erkek yolcu, bir anda fenalaşarak yere yığıldı. İlk müdahalesi diğer yolcular tarafından yapılan vatandaş için otobüs şoförü zamanla yarıştı. Güzergahından çıkan otobüs şoförü, dörtlülerini yakıp trafiği tehlikeye atmadan, fenalaşan vatandaşı Fethi Sekin Şehir Hastanesine yetiştirdi. Vatandaş, yapılan ilk müdahalesinin ardından acil servise kaldırıldı.
Şoförün hareketi takdir toplarken, o anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.