pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Osmaneli’nde artan yılanlara kükürt tozu ile önlem alınıyor

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2024 - 11:04, Güncelleme: 20.06.2024 - 10:28
 

Osmaneli’nde artan yılanlara kükürt tozu ile önlem alınıyor

Osmaneli’nde artan yılanlara kükürt tozu ile önlem alınıyor

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde artan yılanlara karşı kükürt tozu ile önlem alınmaya başlandı.Osmaneli Belediyesi, Sakarya Nehri kenarında bulunan otluk alanlarda artış gösteren yılanlara karşı ilaçlama çalışmaları gerçekleştirdi. Kükürt tozu ile gerekli önlemleri alan belediye ekipleri, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklarda yılan tehlikesine dikkat edilmesi konusunda vatandaşlara uyarıda bulundu. Aynı zamanda huzur ve refah içinde bir yaşamın sürdürülmesi için belediye ekipleri, gerekli çalışmaları ve önlemleri aldıklarını belirtti.
Osmaneli’nde artan yılanlara kükürt tozu ile önlem alınıyor
Bilecik’in Osmaneli ilçesinde artan yılanlara karşı kükürt tozu ile önlem alınmaya başlandı.
Osmaneli Belediyesi, Sakarya Nehri kenarında bulunan otluk alanlarda artış gösteren yılanlara karşı ilaçlama çalışmaları gerçekleştirdi. Kükürt tozu ile gerekli önlemleri alan belediye ekipleri, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklarda yılan tehlikesine dikkat edilmesi konusunda vatandaşlara uyarıda bulundu. Aynı zamanda huzur ve refah içinde bir yaşamın sürdürülmesi için belediye ekipleri, gerekli çalışmaları ve önlemleri aldıklarını belirtti.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.