pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Öğrenciler hünerlerini sergiledi

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.06.2023 - 11:34, Güncelleme: 05.06.2023 - 11:02
 

Öğrenciler hünerlerini sergiledi

Öğrenciler hünerlerini sergiledi

Körfez Belediyesi tarafından bu yıl hayata geçirilen Sanat Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler, yıl sonu gösterisinde hünerlerini sergiledi.Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan ve çok sayıda davetli katılırken, öğrenciler tek tek sahneye çıktı ve performans sergiledi. Salon girişinde resim öğrencilerinin eserleri yer aldı. Sahnede de öğrenciler piyano, keman, gitar, bağlama ve ney gösterilerini gerçekleştirdi. Finalde öğrencilerin koro gösterisi ayakta alkışlanırken, Sanat Merkezi eğitmenleri de finalde çocuklarla birlikte şarkı söyledi.Körfez’de kültür sanat etkinliklerinin aralıksız devam ettiğini belirten Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, "Sanat Merkezimizi bu yıl faaliyete geçirdik. İlçemiz için bir eksiklikti. Bugün görüyoruz ki çok güzel bir işe imza atmışız. Başkanımız Şener Söğüt il dışında olduğu için katılamadı ama hepinize selamları var" dedi.
Öğrenciler hünerlerini sergiledi
Körfez Belediyesi tarafından bu yıl hayata geçirilen Sanat Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler, yıl sonu gösterisinde hünerlerini sergiledi.
Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan ve çok sayıda davetli katılırken, öğrenciler tek tek sahneye çıktı ve performans sergiledi. Salon girişinde resim öğrencilerinin eserleri yer aldı. Sahnede de öğrenciler piyano, keman, gitar, bağlama ve ney gösterilerini gerçekleştirdi. Finalde öğrencilerin koro gösterisi ayakta alkışlanırken, Sanat Merkezi eğitmenleri de finalde çocuklarla birlikte şarkı söyledi.
Körfez’de kültür sanat etkinliklerinin aralıksız devam ettiğini belirten Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, "Sanat Merkezimizi bu yıl faaliyete geçirdik. İlçemiz için bir eksiklikti. Bugün görüyoruz ki çok güzel bir işe imza atmışız. Başkanımız Şener Söğüt il dışında olduğu için katılamadı ama hepinize selamları var" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.