pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Muş’ta Gazze için camilerde dua edildi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2024 - 05:30, Güncelleme: 31.05.2024 - 05:27
 

Muş’ta Gazze için camilerde dua edildi

Muş’ta Gazze için camilerde dua edildi

İsrail’in saldırıları sonucu Filistin’de hayatını kaybedenler için Muş’taki tüm camilerde dua edildi.Muş’ta sabah namazında tüm camilerde Gazze’de soykırıma uğrayan Filistinliler ve şehitler için dua edildi. Diyanet İşleri Başkanlığının ülke genelindeki organizasyonu çerçevesinde Geylani Camii’nde de sabah namazının ardından İsrail’in saldırıları sonucu Filistin’de hayatını kaybedenler için Yasin-i Şerif okundu. Daha sonra İl Müftüsü Halil İbrahim Demir dua etti.
Muş’ta Gazze için camilerde dua edildi
İsrail’in saldırıları sonucu Filistin’de hayatını kaybedenler için Muş’taki tüm camilerde dua edildi.
Muş’ta sabah namazında tüm camilerde Gazze’de soykırıma uğrayan Filistinliler ve şehitler için dua edildi. Diyanet İşleri Başkanlığının ülke genelindeki organizasyonu çerçevesinde Geylani Camii’nde de sabah namazının ardından İsrail’in saldırıları sonucu Filistin’de hayatını kaybedenler için Yasin-i Şerif okundu. Daha sonra İl Müftüsü Halil İbrahim Demir dua etti.

Muş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.