pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Motosiklette balık istifi yolculuk

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.08.2023 - 10:30, Güncelleme: 27.08.2023 - 10:26
 

Motosiklette balık istifi yolculuk

Motosiklette balık istifi yolculuk

Adana’da iki kişilik motosiklette 2’si çocuk 6 kişinin kask takmadan yolculuk yapması görenleri şaşırttı.Merkez Seyhan ilçesinde şehrin en işlek yollarından olan Atatürk Caddesi’nde motosiklet ile yolculuk yapan aile görenlerin dikkatini çekti. İki kişilik motosiklete aynı aileden 2’si çocuk 6 kişinin binmesi hayrete düşürdü. Motosiklete binenlerin kasksız olması ve kadının kucağındaki çocuğun en ufak bir sarsıntıda düşme ihtimali tehlikeyi artırırken, diğer aile üyelerinin de balık istifi yolculuk yaptığı görüldü. Ölümüne yolculuk vatandaşların bakışları arasında devam ederken, o anlar vatandaşlar tarafından görüntülendi.
Motosiklette balık istifi yolculuk
Adana’da iki kişilik motosiklette 2’si çocuk 6 kişinin kask takmadan yolculuk yapması görenleri şaşırttı.
Merkez Seyhan ilçesinde şehrin en işlek yollarından olan Atatürk Caddesi’nde motosiklet ile yolculuk yapan aile görenlerin dikkatini çekti. İki kişilik motosiklete aynı aileden 2’si çocuk 6 kişinin binmesi hayrete düşürdü. Motosiklete binenlerin kasksız olması ve kadının kucağındaki çocuğun en ufak bir sarsıntıda düşme ihtimali tehlikeyi artırırken, diğer aile üyelerinin de balık istifi yolculuk yaptığı görüldü. Ölümüne yolculuk vatandaşların bakışları arasında devam ederken, o anlar vatandaşlar tarafından görüntülendi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.