pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Motosiklet ile tehlikeli yolculuk kamerada

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2023 - 22:30, Güncelleme: 28.07.2023 - 22:24
 

Motosiklet ile tehlikeli yolculuk kamerada

Motosiklet ile tehlikeli yolculuk kamerada

Ankara’da bir motosiklete 3 kişi binen gençlerin tehlikeli yolculuğu kameraya yansıdı.Ankara’da bir motosiklete 3 kişi binen gençler görenleri hayrete düşürdü. Ankara Bulvarı üzerine seyir halinde olan gençlerden 2’sinde kask olmadığı görüldü. Trafiğin yoğun olduğu akşam saatlerinde yolculuk yapan 3 kişi hem kendi canlarını hem de trafikteki diğer canları tehlikeye attı.
Motosiklet ile tehlikeli yolculuk kamerada
Ankara’da bir motosiklete 3 kişi binen gençlerin tehlikeli yolculuğu kameraya yansıdı.
Ankara’da bir motosiklete 3 kişi binen gençler görenleri hayrete düşürdü. Ankara Bulvarı üzerine seyir halinde olan gençlerden 2’sinde kask olmadığı görüldü. Trafiğin yoğun olduğu akşam saatlerinde yolculuk yapan 3 kişi hem kendi canlarını hem de trafikteki diğer canları tehlikeye attı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.