pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Meteorolojik Uyarı

29.11.2016 - 15:03, Güncelleme: 29.11.2016 - 15:03
 

Meteorolojik Uyarı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale çevresinde yarından itibaren kar yağışının görülmesinin beklendiği bildirildi. Meteoroloji İl Müdürlüğünden yapılan...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale çevresinde yarından itibaren kar yağışının görülmesinin beklendiği bildirildi. Meteoroloji İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ülke genelinde yağmur ve sağanak şeklinde etkili olan yağışların, Balkanlar üzerinden giriş yapacak soğuk hava ve ani sıcaklık düşüşüyle bu gece saatlerinden itibaren Bolu, Düzce ve Karabük çevrelerinde, çarşamba günü ise Ankara, Kırıkkale ve Çankırı çevrelerinde kar yağışına dönüşeceği belirtildi. Açıklamada, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların ve ilgililerin tedbirli olması istendi.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale çevresinde yarından itibaren kar yağışının görülmesinin beklendiği bildirildi. Meteoroloji İl Müdürlüğünden yapılan...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale çevresinde yarından itibaren kar yağışının görülmesinin beklendiği bildirildi.

Meteoroloji İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ülke genelinde yağmur ve sağanak şeklinde etkili olan yağışların, Balkanlar üzerinden giriş yapacak soğuk hava ve ani sıcaklık düşüşüyle bu gece saatlerinden itibaren Bolu, Düzce ve Karabük çevrelerinde, çarşamba günü ise Ankara, Kırıkkale ve Çankırı çevrelerinde kar yağışına dönüşeceği belirtildi.

Açıklamada, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların ve ilgililerin tedbirli olması istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.