pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Meteor düştü iddiası: Yalova’dan da gözlemlendi

Bilim-Teknoloji (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.08.2023 - 10:34, Güncelleme: 07.08.2023 - 10:09
 

Meteor düştü iddiası: Yalova’dan da gözlemlendi

Meteor düştü iddiası: Yalova’dan da gözlemlendi

Gece saatlerinde İstanbul semalarında beliren cisim Yalova’dan da gözlemlenendi. Meteor olduğu düşünülen cismin gökyüzünden alev topu şeklindeki düşüşü güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.İstanbul semalarında görülen ve meteor olduğu ileri sürülen cismin düşüş anı Yalova’dan da gözlemlendi. Kent merkezindeki bir iş yerinin güvenlik kamerasında saat 2.24’te yansıyan görüntülerde bir cisim alev topu şeklinde gökyüzünden aşağı doğru süzüldüğü görülüyor. Cisim yoğun ışık saçıp bir süre sonra gözden kayboluyor.
Meteor düştü iddiası: Yalova’dan da gözlemlendi
Gece saatlerinde İstanbul semalarında beliren cisim Yalova’dan da gözlemlenendi. Meteor olduğu düşünülen cismin gökyüzünden alev topu şeklindeki düşüşü güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.
İstanbul semalarında görülen ve meteor olduğu ileri sürülen cismin düşüş anı Yalova’dan da gözlemlendi. Kent merkezindeki bir iş yerinin güvenlik kamerasında saat 2.24’te yansıyan görüntülerde bir cisim alev topu şeklinde gökyüzünden aşağı doğru süzüldüğü görülüyor. Cisim yoğun ışık saçıp bir süre sonra gözden kayboluyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.