pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Manisa’da 42 bin makaron ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2024 - 17:34, Güncelleme: 24.09.2024 - 17:00
 

Manisa’da 42 bin makaron ele geçirildi

Manisa’da 42 bin makaron ele geçirildi

Manisa’nın Salihli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda bir evde 42 bin boş makaron, 9 kilo tütün, 13 bin 300 sigara filtresi ve bin 140 adet sigara kağıdı ele geçirildi.Manisa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Salihli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, H.İ.T. (27) ait ikamette çok sayıda bandrolsüz makaron bulundurduğu bilgisini aldı. Şüphelinin ikametinde yapılan aramalarda, 42 bin boş makaron, 9 kilo tütün, 13 bin 300 sigara filtresi ve bin 140 adet sigara kağıdı ele geçirildi.Makaron, tütün, sigara filtresi ile sigara kağıtlarına el konulurken, olayla ilgili H.İ.T. hakkında adli işlem başlatıldığı öğrenildi.
Manisa’da 42 bin makaron ele geçirildi
Manisa’nın Salihli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda bir evde 42 bin boş makaron, 9 kilo tütün, 13 bin 300 sigara filtresi ve bin 140 adet sigara kağıdı ele geçirildi.
Manisa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Salihli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, H.İ.T. (27) ait ikamette çok sayıda bandrolsüz makaron bulundurduğu bilgisini aldı. Şüphelinin ikametinde yapılan aramalarda, 42 bin boş makaron, 9 kilo tütün, 13 bin 300 sigara filtresi ve bin 140 adet sigara kağıdı ele geçirildi.
Makaron, tütün, sigara filtresi ile sigara kağıtlarına el konulurken, olayla ilgili H.İ.T. hakkında adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.