pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Malatya’da yangın söndürme tatbikatı yapıldı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2024 - 17:01, Güncelleme: 24.09.2024 - 16:53
 

Malatya’da yangın söndürme tatbikatı yapıldı

Malatya’da yangın söndürme tatbikatı yapıldı

Malatya’nın Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi’nde yangın söndürme tatbikatı yapıldı.Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi’nde İl Sağlık Müdürlüğü ile Sivil Savunma ekipleri tarafında hastane çalışanlarına depremlerle ilgili bilgilendirmelerde bulunulduktan sonra yangın söndürme tatbikatı yapıldı.Tatbikat sonrası hastane acil toplanma alanında yangın tüplerinin kullanımına yönelik itfaiye ekiplerince uygulamalı eğitim verildi.
Malatya’da yangın söndürme tatbikatı yapıldı
Malatya’nın Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi’nde yangın söndürme tatbikatı yapıldı.
Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi’nde İl Sağlık Müdürlüğü ile Sivil Savunma ekipleri tarafında hastane çalışanlarına depremlerle ilgili bilgilendirmelerde bulunulduktan sonra yangın söndürme tatbikatı yapıldı.
Tatbikat sonrası hastane acil toplanma alanında yangın tüplerinin kullanımına yönelik itfaiye ekiplerince uygulamalı eğitim verildi.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.