pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Malatya’da traktör kazası: 2 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2024 - 13:32, Güncelleme: 19.06.2024 - 13:02
 

Malatya’da traktör kazası: 2 yaralı

Malatya’da traktör kazası: 2 yaralı

Malatya’nın Darende ilçesinde meydana gelen traktör kazasında 2 kişi yaralandı.Kaza, sabah saatlerinde Darende ilçesine bağlı Irmak Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, K.G. idaresindeki 44 AEE 575 plakalı traktör sürücünün kontrolünden çıkarak devrildi. Kazada, sürücü ile yanında bulunan Ü.G. yaralandı.Yaralılar Ü.G. ilçe devlet hastanesine sürücü ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Malatya’da traktör kazası: 2 yaralı
Malatya’nın Darende ilçesinde meydana gelen traktör kazasında 2 kişi yaralandı.
Kaza, sabah saatlerinde Darende ilçesine bağlı Irmak Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, K.G. idaresindeki 44 AEE 575 plakalı traktör sürücünün kontrolünden çıkarak devrildi. Kazada, sürücü ile yanında bulunan Ü.G. yaralandı.
Yaralılar Ü.G. ilçe devlet hastanesine sürücü ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.