pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Kütahya’da bekçiler 5 hırsızlık zanlısını suçüstü yakaladı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2023 - 16:35, Güncelleme: 31.07.2023 - 15:59
 

Kütahya’da bekçiler 5 hırsızlık zanlısını suçüstü yakaladı

Kütahya’da bekçiler 5 hırsızlık zanlısını suçüstü yakaladı

Kütahya’da bir evden hırsızlık yaptıkları belirlenen 5 zanlı Çarşı Mahalle Bekçileri tarafından çalıntı malzemelerle birlikte suçüstü yakalandı.Çarşı Mahalle Bekçilerinin Fuatpaşa Mahallesi üzerinde yapılan çalışmalarda Gaybiefendi Mahallesinde bir evden hırsızlık olayını gerçekleştiren, C.Ç. (19), M.K. (30), N.Ç. (21), İ.E. (31) ve K.Y.(25) isimli şahıslar 1 adet scooter, 1 adet gram altın, 1 adet saz, 1 adet ütü, 2 adet traş makinesi, 1 adet kol saati, 1 adet biblo süs eşyası ve muhtelif çalıntı malzemelerle suçüstü yakalandı.Gözaltına alınan zanlılar Hırsızlık Büro Amirliğine teslim edildi.
Kütahya’da bekçiler 5 hırsızlık zanlısını suçüstü yakaladı
Kütahya’da bir evden hırsızlık yaptıkları belirlenen 5 zanlı Çarşı Mahalle Bekçileri tarafından çalıntı malzemelerle birlikte suçüstü yakalandı.
Çarşı Mahalle Bekçilerinin Fuatpaşa Mahallesi üzerinde yapılan çalışmalarda Gaybiefendi Mahallesinde bir evden hırsızlık olayını gerçekleştiren, C.Ç. (19), M.K. (30), N.Ç. (21), İ.E. (31) ve K.Y.(25) isimli şahıslar 1 adet scooter, 1 adet gram altın, 1 adet saz, 1 adet ütü, 2 adet traş makinesi, 1 adet kol saati, 1 adet biblo süs eşyası ve muhtelif çalıntı malzemelerle suçüstü yakalandı.
Gözaltına alınan zanlılar Hırsızlık Büro Amirliğine teslim edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.