pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Kur’an kursu öğrencilerine yönelik ’Mahramiyet’ eğitimi verildi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2023 - 11:05, Güncelleme: 29.07.2023 - 10:29
 

Kur’an kursu öğrencilerine yönelik ’Mahramiyet’ eğitimi verildi

Kur’an kursu öğrencilerine yönelik ’Mahramiyet’ eğitimi verildi

Afyonkarahisar Şuhut İlçe Müftülüğü tarafından Yarışlı Köyü Kız Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine yönelik ’Mahramiyet’ konulu eğitim verildi.Yarışlı Köyü Caminde Şuhut İlçe Müftülüğü İlçe Vaizi Hatice Büşra Bodak tarafından kız öğrencilere yönelik ’Mahramiyet’ konulu eğitim verildi. Bodak’ın etkili sunumu ve rehberliği ile kız öğrenciler kendi sınırlarını, hangi davranışların bu sınırları aşma girişimi olduğunu ve bu sınırları aşma girişiminde bulunan yabancı kişilere nasıl davranacağı öğretildi.
Kur’an kursu öğrencilerine yönelik ’Mahramiyet’ eğitimi verildi
Afyonkarahisar Şuhut İlçe Müftülüğü tarafından Yarışlı Köyü Kız Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine yönelik ’Mahramiyet’ konulu eğitim verildi.
Yarışlı Köyü Caminde Şuhut İlçe Müftülüğü İlçe Vaizi Hatice Büşra Bodak tarafından kız öğrencilere yönelik ’Mahramiyet’ konulu eğitim verildi. Bodak’ın etkili sunumu ve rehberliği ile kız öğrenciler kendi sınırlarını, hangi davranışların bu sınırları aşma girişimi olduğunu ve bu sınırları aşma girişiminde bulunan yabancı kişilere nasıl davranacağı öğretildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.