pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Konya’da 40 litre sahte içki ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2023 - 12:03, Güncelleme: 30.07.2023 - 11:43
 

Konya’da 40 litre sahte içki ele geçirildi

Konya’da 40 litre sahte içki ele geçirildi

Konya’da polisin düzenlediği operasyonlarda kaçak 40 litre içki ve 15 litre etil alkol ele geçirildi.Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı haksız kazanç ve rekabetin önüne geçmek, devletin vergi kayıplarını önlemek ve halkın sağlığını tehlikeye atanları engellemek için sahte içki üreten ve gümrük kaçağı içkileri piyasaya sürmeye hazırlanan şahıslara yönelik 81 ilde eş zamanlı operasyon düzenledi. Alkollü içki kaçakçılığına ve sahteciliğine yönelik düzenlenen operasyonda Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de il merkezinde 3 ikamet ve bir araçta arama yaptı. Yapılan aramalarda 40 litre alkollü içki, 15 litre etil alkol, 7 adet alkol kiti ve 28 kök Hint keneviri ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.
Konya’da 40 litre sahte içki ele geçirildi
Konya’da polisin düzenlediği operasyonlarda kaçak 40 litre içki ve 15 litre etil alkol ele geçirildi.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı haksız kazanç ve rekabetin önüne geçmek, devletin vergi kayıplarını önlemek ve halkın sağlığını tehlikeye atanları engellemek için sahte içki üreten ve gümrük kaçağı içkileri piyasaya sürmeye hazırlanan şahıslara yönelik 81 ilde eş zamanlı operasyon düzenledi. Alkollü içki kaçakçılığına ve sahteciliğine yönelik düzenlenen operasyonda Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de il merkezinde 3 ikamet ve bir araçta arama yaptı. Yapılan aramalarda 40 litre alkollü içki, 15 litre etil alkol, 7 adet alkol kiti ve 28 kök Hint keneviri ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.