pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir Halk Eğitim Merkezi'nden Yıl Sonu Sergisi

10.05.2017 - 10:58, Güncelleme: 10.05.2017 - 10:58
 

Kırşehir Halk Eğitim Merkezi'nden Yıl Sonu Sergisi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nda eğitim gören kursiyerlerin ürünlerinin yer aldığı yıl sonu sergisi açıldı.Ahi...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nda eğitim gören kursiyerlerin ürünlerinin yer aldığı yıl sonu sergisi açıldı.Ahi Külliyesi'nde, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı "Öğrenme Şenliği ve Yılsonu Sergisi" etkinliği düzenlendi. Vali Necati Şentürk, serginin açılışında yaptığı konuşmada, Ahi Evran-ı Veli'nin memleketi, ahiler diyarı Kırşehir’de düzenlenen el sanatları sergisini anlamlı bulduğunu belirtti.Sergilenen el emeği, göz nuru eserlere, duygu, düşünce, çile, çeşitli his ve yürek inceliğinin işlendiğini ifade eden Şentürk, şöyle konuştu:"Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri son derece güzel ve anlamlı sanat eserleri meydana çıkarmış. Çok büyük kabiliyetlere sahip Türk kadını, her zaman evinin ekonomisine katkıda bulunmak, güzellikler meydana getirmek için estetik eserler ortaya çıkarıyor. Bu uzun süren ve emek isteyen bir uğraştır. Esas el emeği olan eserler Kırşehir’e özgü halılarımızdır. Karahıdır halılarından birkaçını burada müzayede şeklinde sattık. Sanata ve sanatçıya destek veriyoruz. Marifet iltifata tabidir. Kursiyerleri takdir ediyorum."İki gün ziyaret edilebilecek serginin açılış töreninde, işaret dili eğitimi alan kursiyerler, işaret dili ile İstiklal Marşı'nı okudu.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nda eğitim gören kursiyerlerin ürünlerinin yer aldığı yıl sonu sergisi açıldı.Ahi...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nda eğitim gören kursiyerlerin ürünlerinin yer aldığı yıl sonu sergisi açıldı.

Ahi Külliyesi'nde, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı "Öğrenme Şenliği ve Yılsonu Sergisi" etkinliği düzenlendi. Vali Necati Şentürk, serginin açılışında yaptığı konuşmada, Ahi Evran-ı Veli'nin memleketi, ahiler diyarı Kırşehir’de düzenlenen el sanatları sergisini anlamlı bulduğunu belirtti.

Sergilenen el emeği, göz nuru eserlere, duygu, düşünce, çile, çeşitli his ve yürek inceliğinin işlendiğini ifade eden Şentürk, şöyle konuştu:

"Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri son derece güzel ve anlamlı sanat eserleri meydana çıkarmış. Çok büyük kabiliyetlere sahip Türk kadını, her zaman evinin ekonomisine katkıda bulunmak, güzellikler meydana getirmek için estetik eserler ortaya çıkarıyor. Bu uzun süren ve emek isteyen bir uğraştır. Esas el emeği olan eserler Kırşehir’e özgü halılarımızdır. Karahıdır halılarından birkaçını burada müzayede şeklinde sattık. Sanata ve sanatçıya destek veriyoruz. Marifet iltifata tabidir. Kursiyerleri takdir ediyorum."

İki gün ziyaret edilebilecek serginin açılış töreninde, işaret dili eğitimi alan kursiyerler, işaret dili ile İstiklal Marşı'nı okudu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.