pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Kars’ta Wellness yardımcı antrenör kursu açılacak

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2024 - 14:01, Güncelleme: 18.05.2024 - 13:40
 

Kars’ta Wellness yardımcı antrenör kursu açılacak

Kars’ta Wellness yardımcı antrenör kursu açılacak

Kars’ta Wellness 1. Kademe yardımcı antrenörlük kursu açılacak.3-7 Haziran 2024 tarihleri arasında Kars açılacak olan Wellness 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük kursu için müracaatları başladı.Kursunun son başvuru tarihi ise 28 Mayıs 2024, kursa katılacak olanlar son başvuru bitiyor.www.his.gov.tr. adresinde yer alan kurs başvuru metnini okuyup öğle başvuru yapabilecek.Başvurular ayrıca https//www.Türkiye gov.tr/gsb-spor bilgi sistemi üzerinden başvuru yapılacak. Kurs ile ilgili bilgi almak isteyen Herkes için Spor İl Temsilcisi Mahir Emir ile yüzyüze görüşebilecek.
Kars’ta Wellness yardımcı antrenör kursu açılacak
Kars’ta Wellness 1. Kademe yardımcı antrenörlük kursu açılacak.
3-7 Haziran 2024 tarihleri arasında Kars açılacak olan Wellness 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük kursu için müracaatları başladı.
Kursunun son başvuru tarihi ise 28 Mayıs 2024, kursa katılacak olanlar son başvuru bitiyor.www.his.gov.tr. adresinde yer alan kurs başvuru metnini okuyup öğle başvuru yapabilecek.
Başvurular ayrıca https//www.Türkiye gov.tr/gsb-spor bilgi sistemi üzerinden başvuru yapılacak. Kurs ile ilgili bilgi almak isteyen Herkes için Spor İl Temsilcisi Mahir Emir ile yüzyüze görüşebilecek.

Kars HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.