pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Kars’ta güvenlik ve asayiş toplantısı düzenlendi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.06.2024 - 12:05, Güncelleme: 28.06.2024 - 11:41
 

Kars’ta güvenlik ve asayiş toplantısı düzenlendi

Kars’ta güvenlik ve asayiş toplantısı düzenlendi

Kars’ta Vali Ziya Polat’ın başkanlığında İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya İl Emniyet Müdür Mehmet Ömür Saka, İl Jandarma Komutanı Albay Fatih Cemal Kiper, ilçe kaymakamları katıldı.Vali Polat, başkanlığında düzenlenen toplantıda, Vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak üzere kolluk kuvvetlerince kent genelinde gerçekleştirilen genel asayiş-güvenlik çalışmaları konuşuldu.Toplantıda ayrıca sınır güvenliği ve düzensiz göç konuları değerlendirildi. Toplantı daha sonra yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.
Kars’ta güvenlik ve asayiş toplantısı düzenlendi
Kars’ta Vali Ziya Polat’ın başkanlığında İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.
Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya İl Emniyet Müdür Mehmet Ömür Saka, İl Jandarma Komutanı Albay Fatih Cemal Kiper, ilçe kaymakamları katıldı.
Vali Polat, başkanlığında düzenlenen toplantıda, Vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak üzere kolluk kuvvetlerince kent genelinde gerçekleştirilen genel asayiş-güvenlik çalışmaları konuşuldu.
Toplantıda ayrıca sınır güvenliği ve düzensiz göç konuları değerlendirildi. Toplantı daha sonra yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Kars HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.