pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Kanserin risk faktörleri anlatıldı

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2024 - 12:32, Güncelleme: 27.07.2024 - 11:59
 

Kanserin risk faktörleri anlatıldı

Kanserin risk faktörleri anlatıldı

DÜZCE(İHA) – Düzce Sağlık Müdürlüğüne bağlı ekipler köy köy mahalle mahalle gezerek kanserinin risk faktörleri belirtileri tanı ve tedavi yöntemleri konularında bilgilendirme yapıyor.Düzce Sağlık Müdürlüğüne bağlı ekipler bilgilendirme faaliyetlerine devam ediyor. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı ekipleri tarafından merkeze bağlı Turaplar köyünde kadınlara kanserinin risk faktörleri belirtileri tanı ve tedavi yöntemleri konularında bilgiler verdiler. Ardından ise sağlık taraması yapıldı.
Kanserin risk faktörleri anlatıldı
DÜZCE(İHA) – Düzce Sağlık Müdürlüğüne bağlı ekipler köy köy mahalle mahalle gezerek kanserinin risk faktörleri belirtileri tanı ve tedavi yöntemleri konularında bilgilendirme yapıyor.
Düzce Sağlık Müdürlüğüne bağlı ekipler bilgilendirme faaliyetlerine devam ediyor. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı ekipleri tarafından merkeze bağlı Turaplar köyünde kadınlara kanserinin risk faktörleri belirtileri tanı ve tedavi yöntemleri konularında bilgiler verdiler. Ardından ise sağlık taraması yapıldı.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.