pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Jandarmadan kaçak makaron operasyonu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.07.2024 - 18:30, Güncelleme: 26.07.2024 - 18:27
 

Jandarmadan kaçak makaron operasyonu

Jandarmadan kaçak makaron operasyonu

Samsun’da jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda 12 bin 580 dal dolu makaron ve 15 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Terme ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan araştırmada K.K. isimli şahsın iş yerinde kaçak makaron olduğu bilgisine ulaşıldı. Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlularla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Terme İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince şahsın iş yerinde yapılan aramada 12 bin 580 dal içi tütün doldurulmuş makaron ve 15 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Jandarmadan kaçak makaron operasyonu
Samsun’da jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda 12 bin 580 dal dolu makaron ve 15 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Terme ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan araştırmada K.K. isimli şahsın iş yerinde kaçak makaron olduğu bilgisine ulaşıldı. Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlularla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Terme İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince şahsın iş yerinde yapılan aramada 12 bin 580 dal içi tütün doldurulmuş makaron ve 15 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.