pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Jandarmadan depremzedelere bayram ziyareti

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2024 - 11:01, Güncelleme: 19.06.2024 - 10:46
 

Jandarmadan depremzedelere bayram ziyareti

Jandarmadan depremzedelere bayram ziyareti

Gaziantep’te jandarma ekipleri, depremden en çok etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki konteyner kentler ile konargöçer çadırlarında yaşayan vatandaşlara moral ziyareti düzenledi.Kurban Bayramı münasebetiyle yaşlı vatandaşlar ile konargöçer ailelerin çocukları unutulmayarak yaşadıkları konteyner kentlerde ve göçebe çadırlarında ziyaret edilerek bayramları kutlandı. Ziyaret esnasında da çeşitli hediyeler ikram edildi.Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, depremden etkilenen vatandaşların her zaman yanlarında olduğunu hissettirmek için çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini bildirdi.
Jandarmadan depremzedelere bayram ziyareti
Gaziantep’te jandarma ekipleri, depremden en çok etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki konteyner kentler ile konargöçer çadırlarında yaşayan vatandaşlara moral ziyareti düzenledi.
Kurban Bayramı münasebetiyle yaşlı vatandaşlar ile konargöçer ailelerin çocukları unutulmayarak yaşadıkları konteyner kentlerde ve göçebe çadırlarında ziyaret edilerek bayramları kutlandı. Ziyaret esnasında da çeşitli hediyeler ikram edildi.
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, depremden etkilenen vatandaşların her zaman yanlarında olduğunu hissettirmek için çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini bildirdi.

Gaziantep HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.