pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

İzmir’de orman yangınına havadan ve karadan müdahale

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2024 - 17:01, Güncelleme: 21.06.2024 - 16:39
 

İzmir’de orman yangınına havadan ve karadan müdahale

İzmir’de orman yangınına havadan ve karadan müdahale

İzmir’in Torbalı ilçesinde ormanlık alanda başlayan yangına havadan ve karadan müdahale başladı.Yangın saat 15.37’de, Torbalı ilçesi Karakızlar Mahallesi’nde bulunan makilik alanda meydana geldi. Yangının ardından harekete geçen İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri alevlere, 2 helikopter, 10 arazöz, 2 su ikmal ve 2 dozer ile müdahaleye başladı.Yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.
İzmir’de orman yangınına havadan ve karadan müdahale
İzmir’in Torbalı ilçesinde ormanlık alanda başlayan yangına havadan ve karadan müdahale başladı.

Yangın saat 15.37’de, Torbalı ilçesi Karakızlar Mahallesi’nde bulunan makilik alanda meydana geldi. Yangının ardından harekete geçen İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri alevlere, 2 helikopter, 10 arazöz, 2 su ikmal ve 2 dozer ile müdahaleye başladı.

Yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.