pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

İzmir Körfezi’nde teknesi alabora olan denizci böyle kurtarıldı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2023 - 12:32, Güncelleme: 28.08.2023 - 12:19
 

İzmir Körfezi’nde teknesi alabora olan denizci böyle kurtarıldı

İzmir Körfezi’nde teknesi alabora olan denizci böyle kurtarıldı

İzmir Körfezi’nde teknesi alabora olan amatör denizcinin kurtarılma anı cep telefonu kamerasına yansıdı.Olay, geçtiğimiz cuma günü Karşıyaka ilçesi açıklarında meydana geldi. Lazer teknesiyle İzmir Körfezi’ne açılan amatör denizciye ait tekne, şiddetli rüzgar nedeniyle alabora oldu. Bu esnada İzmir Büyükşehir Belediyesinin İzmir Deniz İşletmeciliği Nakliye ve Turizm Ticaret A.Ş. (İZDENİZ) filosuna ait ’Gezi’ adlı yolcu gemisinin kaptanı, olayı fark ederek gemicilere haber verdi.Amatör denizcinin kurtarılma anı kameradaAmatör denizcinin yardımına koşan gemiciler, denize attıkları simit ile şahsı gemiye çıkardı. O anlar anbean cep telefonu kamerasına yansırken, amatör denizcinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
İzmir Körfezi’nde teknesi alabora olan denizci böyle kurtarıldı
İzmir Körfezi’nde teknesi alabora olan amatör denizcinin kurtarılma anı cep telefonu kamerasına yansıdı.
Olay, geçtiğimiz cuma günü Karşıyaka ilçesi açıklarında meydana geldi. Lazer teknesiyle İzmir Körfezi’ne açılan amatör denizciye ait tekne, şiddetli rüzgar nedeniyle alabora oldu. Bu esnada İzmir Büyükşehir Belediyesinin İzmir Deniz İşletmeciliği Nakliye ve Turizm Ticaret A.Ş. (İZDENİZ) filosuna ait ’Gezi’ adlı yolcu gemisinin kaptanı, olayı fark ederek gemicilere haber verdi.

Amatör denizcinin kurtarılma anı kamerada
Amatör denizcinin yardımına koşan gemiciler, denize attıkları simit ile şahsı gemiye çıkardı. O anlar anbean cep telefonu kamerasına yansırken, amatör denizcinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.