pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

İstanbullular Riva’ya akın etti, trafik yoğunluğu oluştu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2024 - 18:01, Güncelleme: 18.06.2024 - 17:41
 

İstanbullular Riva’ya akın etti, trafik yoğunluğu oluştu

İstanbullular Riva’ya akın etti, trafik yoğunluğu oluştu

Bayram tatilini fırsat bilen İstanbullular, Beykoz Riva’ya akın etti. Yollarda trafik yoğunluğu oluştu.Bayram tatilini fırsat bilen İstanbullular, güneşin ve denizin tadını çıkarmak için Beykoz Riva’ya akın etti. Sıcak havadan bunalan bazı vatandaşlar serinlemek için denize giderken, bazıları ise gezmek için Beykoz’a gitti. Riva yolu üzerinde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Trafik yoğunluğu bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.
İstanbullular Riva’ya akın etti, trafik yoğunluğu oluştu
Bayram tatilini fırsat bilen İstanbullular, Beykoz Riva’ya akın etti. Yollarda trafik yoğunluğu oluştu.
Bayram tatilini fırsat bilen İstanbullular, güneşin ve denizin tadını çıkarmak için Beykoz Riva’ya akın etti. Sıcak havadan bunalan bazı vatandaşlar serinlemek için denize giderken, bazıları ise gezmek için Beykoz’a gitti. Riva yolu üzerinde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Trafik yoğunluğu bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.