pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

İsrail güçlerinden, sabah namazı için Mescid-i Aksa’ya gelenlere müdahale

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2023 - 13:02, Güncelleme: 09.04.2023 - 12:29
 

İsrail güçlerinden, sabah namazı için Mescid-i Aksa’ya gelenlere müdahale

İsrail güçlerinden, sabah namazı için Mescid-i Aksa’ya gelenlere müdahale

İsrail güçleri, sabah namazı kılmak için Mescid-i Aksa’ya gelen Müslümanları, İsrailli yerleşimcilerin Hamursuz Bayramı dolayısıyla engelledi.İsrail güçleri, işgal altındaki Kudüs’teki Müslümanlara müdahale etmeyi sürdürüyor. Sabah namazı kılmak için Mescid-i Aksa’ya gelen Müslümanlar, İsrail güçlerinin engeliyle karşılaştı. Mescid-i Aksa’nın kapılarına konuşlanan İsrail güçleri, 50 yaş altındaki Müslümanların namaz kılmak için Mescid-i Aksa’ya girişine izin verilmeyeceğini açıkladı. İsrailli yerleşimcilerin Hamursuz Bayramı dolayısıyla güvenlik önlemlerinin artırıldığı bölgede, çok sayıda İsrailli yerleşimci 5 Nisan’da başlayan ve 13 Nisan’a kadar sürecek olan Hamursuz Bayramı süresince Mescid-i Aksa’ya baskın düzenlenmesi çağrısında bulunmuştu.
İsrail güçlerinden, sabah namazı için Mescid-i Aksa’ya gelenlere müdahale
İsrail güçleri, sabah namazı kılmak için Mescid-i Aksa’ya gelen Müslümanları, İsrailli yerleşimcilerin Hamursuz Bayramı dolayısıyla engelledi.
İsrail güçleri, işgal altındaki Kudüs’teki Müslümanlara müdahale etmeyi sürdürüyor. Sabah namazı kılmak için Mescid-i Aksa’ya gelen Müslümanlar, İsrail güçlerinin engeliyle karşılaştı. Mescid-i Aksa’nın kapılarına konuşlanan İsrail güçleri, 50 yaş altındaki Müslümanların namaz kılmak için Mescid-i Aksa’ya girişine izin verilmeyeceğini açıkladı. İsrailli yerleşimcilerin Hamursuz Bayramı dolayısıyla güvenlik önlemlerinin artırıldığı bölgede, çok sayıda İsrailli yerleşimci 5 Nisan’da başlayan ve 13 Nisan’a kadar sürecek olan Hamursuz Bayramı süresince Mescid-i Aksa’ya baskın düzenlenmesi çağrısında bulunmuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.