pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Kayso Yönetim Kurulu Ödül Törenine Katıldı

15.12.2017 - 10:53, Güncelleme: 15.12.2017 - 10:53
 

Kayso Yönetim Kurulu Ödül Törenine Katıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu üyeleri "İstihdam Şurası Milli İstihdam Seferberliği Ödül Törenine"...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu üyeleri "İstihdam Şurası Milli İstihdam Seferberliği Ödül Törenine" katıldı.KAYSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde Beştepe'de gerçekleştirilen törene, KAYSO Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan 14 kişilik grubun katıldığı bildirildi.Programın ocak 2017'den bu yana istihdamlarını en fazla artıran illerdeki sektör ve firmaların ödüllerini alması ile sona erdiği kaydedildi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu üyeleri "İstihdam Şurası Milli İstihdam Seferberliği Ödül Törenine"...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu üyeleri "İstihdam Şurası Milli İstihdam Seferberliği Ödül Törenine" katıldı.

KAYSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde Beştepe'de gerçekleştirilen törene, KAYSO Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan 14 kişilik grubun katıldığı bildirildi.

Programın ocak 2017'den bu yana istihdamlarını en fazla artıran illerdeki sektör ve firmaların ödüllerini alması ile sona erdiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.