pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

15.12.2017 - 10:28, Güncelleme: 15.12.2017 - 10:28
 

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna, Anadolu Ajansının düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.AA foto muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceleyen Tuna, daha sonra "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinden oluşan "Yılın Fotoğrafları"nı inceleyerek 3 fotoğraf için oy kullandı.Belediyedeki makamında fotoğrafları oylayan Tuna, haber kategorisinde Samir Tatin'in "Doğu Guta'da hava saldırıları", yaşam kategorisinde Fikret Delal'in "Rize'de teleferikle ulaşım", spor kategorisinde ise Abdullah Coşkun'un "Türkiye'nin sevinci" başlıklı fotoğraflar için oyunu kullandı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna, Anadolu Ajansının düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA foto muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceleyen Tuna, daha sonra "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinden oluşan "Yılın Fotoğrafları"nı inceleyerek 3 fotoğraf için oy kullandı.

Belediyedeki makamında fotoğrafları oylayan Tuna, haber kategorisinde Samir Tatin'in "Doğu Guta'da hava saldırıları", yaşam kategorisinde Fikret Delal'in "Rize'de teleferikle ulaşım", spor kategorisinde ise Abdullah Coşkun'un "Türkiye'nin sevinci" başlıklı fotoğraflar için oyunu kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.