pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

İş Bankası Üst Yönetiminde Değişiklik

06.12.2017 - 14:18, Güncelleme: 06.12.2017 - 14:18
 

İş Bankası Üst Yönetiminde Değişiklik

İSTANBUL (AA) - Türkiye İş Bankası üst yönetiminde gerçekleşen değişiklik ile Şahismail Şimşek, Ebru Özşuca ve Gamze Yalçın Genel Müdür Yardımcılığı...

İSTANBUL (AA) - Türkiye İş Bankası üst yönetiminde gerçekleşen değişiklik ile Şahismail Şimşek, Ebru Özşuca ve Gamze Yalçın Genel Müdür Yardımcılığı görevlerine atandı.Türkiye İş Bankası açıklamasına göre, yeni atamalar kapsamında Şahismail Şimşek KOBİ ve İşletme Bankacılığı Satış, Ticari Bankacılık Pazarlama ve Ticari Bankacılık Ürün, Ebru Özşuca Hazine ve İktisadi Araştırmalar, Gamze Yalçın ise Uluslararası Finansal Kuruluşlar ve Yatırımcı İlişkileri bölümlerinden sorumlu olacak.
İSTANBUL (AA) - Türkiye İş Bankası üst yönetiminde gerçekleşen değişiklik ile Şahismail Şimşek, Ebru Özşuca ve Gamze Yalçın Genel Müdür Yardımcılığı...

İSTANBUL (AA) - Türkiye İş Bankası üst yönetiminde gerçekleşen değişiklik ile Şahismail Şimşek, Ebru Özşuca ve Gamze Yalçın Genel Müdür Yardımcılığı görevlerine atandı.

Türkiye İş Bankası açıklamasına göre, yeni atamalar kapsamında Şahismail Şimşek KOBİ ve İşletme Bankacılığı Satış, Ticari Bankacılık Pazarlama ve Ticari Bankacılık Ürün, Ebru Özşuca Hazine ve İktisadi Araştırmalar, Gamze Yalçın ise Uluslararası Finansal Kuruluşlar ve Yatırımcı İlişkileri bölümlerinden sorumlu olacak.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.