pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Diyarbakır’da iki grup arasında silahlı ve sopalı kavga: 2 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2024 - 22:00, Güncelleme: 30.09.2024 - 21:53
 

Diyarbakır’da iki grup arasında silahlı ve sopalı kavga: 2 yaralı

Diyarbakır’da iki grup arasında silahlı ve sopalı kavga: 2 yaralı

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde iki grup arasında yaşanan silahlı ve sopalı kavgada 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Merkez Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi 215. Sokak’ta iki grup arasında çıkan silahlı ve sopalı kavgada 2 kişi yaralanırken, 2 otomobil de hasar gördü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Biri darp, diğeri silahla yaralanan 2 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından özel bir hastaneye sevk edildi.Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.
Diyarbakır’da iki grup arasında silahlı ve sopalı kavga: 2 yaralı
Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde iki grup arasında yaşanan silahlı ve sopalı kavgada 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Merkez Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi 215. Sokak’ta iki grup arasında çıkan silahlı ve sopalı kavgada 2 kişi yaralanırken, 2 otomobil de hasar gördü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Biri darp, diğeri silahla yaralanan 2 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından özel bir hastaneye sevk edildi.
Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.