pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Oltu Hastanesi’ne iyileştirme incelemesi

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.09.2024 - 13:01, Güncelleme: 29.09.2024 - 12:42
 

Oltu Hastanesi’ne iyileştirme incelemesi

Oltu Hastanesi’ne iyileştirme incelemesi

Erzurum’un Oltu İlçesi Devlet Hastanesi’nde hizmet sunumunun iyileştirilmesi için yerinde değerlendirme ziyareti gerçekleştirildi.Erzurum İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir, Personel Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Ahmet Yılmaz, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Meral ve Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Ahmet Toksoy, Kamu Hastaneleri Başkanlığı birim sorumluları ile birlikte Oltu İlçe Devlet Hastanesinde hizmet veren birimler, hastanenin projeksiyonundaki birimleri, ünite ve alanların yerinde değerlendirilmesi kapsamında ziyaret edildi. Ziyarette hastane yönetimi, görevli hekimler ve personeller ile daha iyi hizmet sunumu için yapılması gerekenler hakkında görüşmeler gerçekleştirildiği ifade edildi.
Oltu Hastanesi’ne iyileştirme incelemesi
Erzurum’un Oltu İlçesi Devlet Hastanesi’nde hizmet sunumunun iyileştirilmesi için yerinde değerlendirme ziyareti gerçekleştirildi.
Erzurum İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir, Personel Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Ahmet Yılmaz, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Meral ve Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Ahmet Toksoy, Kamu Hastaneleri Başkanlığı birim sorumluları ile birlikte Oltu İlçe Devlet Hastanesinde hizmet veren birimler, hastanenin projeksiyonundaki birimleri, ünite ve alanların yerinde değerlendirilmesi kapsamında ziyaret edildi. Ziyarette hastane yönetimi, görevli hekimler ve personeller ile daha iyi hizmet sunumu için yapılması gerekenler hakkında görüşmeler gerçekleştirildiği ifade edildi.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.