pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Karabük’te itfaiye ekiplerinden nefes kesen tatbikat

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.09.2024 - 12:35, Güncelleme: 28.09.2024 - 12:05
 

Karabük’te itfaiye ekiplerinden nefes kesen tatbikat

Karabük’te itfaiye ekiplerinden nefes kesen tatbikat

Karabük’te İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında itfaiye ekipleri 16 katlı binadan tatbikat gerçekleştirdi.Karabük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, İtfaiyeciler Haftası kapsamında Ergenekon Mahallesi’ndeki 16 katlı binalardan oluşan Kule Park’ta bir tatbikat gerçekleştirdi. Halatla binadan iniş yapan itfaiyeciler, izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı ve büyük ilgi topladı.Tatbikatın ardından Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, itfaiye ekipleriyle yemekte bir araya geldi ve onların cesaret dolu çalışmalarını takdir etti. Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, “Sizler, canınızı hiçe sayarak görev yapan kahramanlarsınız. Her birinize, bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirdiğiniz için şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Karabük’te itfaiye ekiplerinden nefes kesen tatbikat
Karabük’te İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında itfaiye ekipleri 16 katlı binadan tatbikat gerçekleştirdi.
Karabük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, İtfaiyeciler Haftası kapsamında Ergenekon Mahallesi’ndeki 16 katlı binalardan oluşan Kule Park’ta bir tatbikat gerçekleştirdi. Halatla binadan iniş yapan itfaiyeciler, izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı ve büyük ilgi topladı.
Tatbikatın ardından Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, itfaiye ekipleriyle yemekte bir araya geldi ve onların cesaret dolu çalışmalarını takdir etti. Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, “Sizler, canınızı hiçe sayarak görev yapan kahramanlarsınız. Her birinize, bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirdiğiniz için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Karabük HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.