pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Tatvan’daki depremde hasar gören evler tespit ediliyor

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.09.2024 - 15:35, Güncelleme: 26.09.2024 - 15:12
 

Tatvan’daki depremde hasar gören evler tespit ediliyor

Tatvan’daki depremde hasar gören evler tespit ediliyor

Bitlis’in Tatvan ilçesinde dün yaşanan 4.5 büyüklüğündeki depremde hasar gören evlerin tespit çalışması devam ediyor.Tatvan ilçesine bağlı Yumrukaya köyünde dün yerin 7.0 kilometre derinliğinde yaşanan 4.5 büyüklüğündeki deprem büyük korkuya neden olmuştu. Depremin ardından bölgede incelemelerini sürdüren Bitlis Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü ekipleri, şimdiye kadar hasar gören 8 ev tespit etti. Duvarlarında çatlakların oluştu evlerde incelemelerini sürdüren AFAD ekipleri, Yumrukaya köyüne yakın yerleşim alanlarında da incelemelerini sürdürüyor.
Tatvan’daki depremde hasar gören evler tespit ediliyor
Bitlis’in Tatvan ilçesinde dün yaşanan 4.5 büyüklüğündeki depremde hasar gören evlerin tespit çalışması devam ediyor.
Tatvan ilçesine bağlı Yumrukaya köyünde dün yerin 7.0 kilometre derinliğinde yaşanan 4.5 büyüklüğündeki deprem büyük korkuya neden olmuştu. Depremin ardından bölgede incelemelerini sürdüren Bitlis Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü ekipleri, şimdiye kadar hasar gören 8 ev tespit etti. Duvarlarında çatlakların oluştu evlerde incelemelerini sürdüren AFAD ekipleri, Yumrukaya köyüne yakın yerleşim alanlarında da incelemelerini sürdürüyor.

Bitlis HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.