pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Minikler itfaiye eri oldu

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.09.2024 - 10:32, Güncelleme: 26.09.2024 - 10:11
 

Minikler itfaiye eri oldu

Minikler itfaiye eri oldu

Denizli’de İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında ilkokul öğrencileri Denizli Büyükşehir Belediyesi Buldan İtfaiye Grup Şefliğinde küçük çaplı bir tatbikat yaptı.Denizli’nin Buldan ilçesinde bulunan Yusuf Gökçe Zafer İlkokulu ana sınıfı öğrencileri 25 Eylül-1 Ekim İtfaiye Haftası nedeniyle Denizli Büyükşehir Belediyesi Buldan İtfaiye Grup Şefliğini ziyaret ettiler. İtfaiye personeli tarafından miniklere ekipmanlar ve araçlar hakkında bilgilendirme yapılmasının ardından yangın söndürme ile ilgili tatbikat yapıldı. Yangın söndürme hortumunu eline alan miniklerin heyecanı ise dikkat çekti.Okul Dışı Etkinlikler programı çerçevesinde bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyleyen ana sınıfı öğretmeni Makbule Karakaş, miniklerin yaşadıkları çevreyi, meslekleri ve yaşamın diğer gerçeklerini öğrenmeleri için bu tür etkinlikler yaptıklarını, bu çalışmalardan da miniklerin büyük zevk aldıklarını söyledi.
Minikler itfaiye eri oldu
Denizli’de İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında ilkokul öğrencileri Denizli Büyükşehir Belediyesi Buldan İtfaiye Grup Şefliğinde küçük çaplı bir tatbikat yaptı.

Denizli’nin Buldan ilçesinde bulunan Yusuf Gökçe Zafer İlkokulu ana sınıfı öğrencileri 25 Eylül-1 Ekim İtfaiye Haftası nedeniyle Denizli Büyükşehir Belediyesi Buldan İtfaiye Grup Şefliğini ziyaret ettiler. İtfaiye personeli tarafından miniklere ekipmanlar ve araçlar hakkında bilgilendirme yapılmasının ardından yangın söndürme ile ilgili tatbikat yapıldı. Yangın söndürme hortumunu eline alan miniklerin heyecanı ise dikkat çekti.

Okul Dışı Etkinlikler programı çerçevesinde bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyleyen ana sınıfı öğretmeni Makbule Karakaş, miniklerin yaşadıkları çevreyi, meslekleri ve yaşamın diğer gerçeklerini öğrenmeleri için bu tür etkinlikler yaptıklarını, bu çalışmalardan da miniklerin büyük zevk aldıklarını söyledi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.