pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Bayburt’ta Mevlid-i Nebi Haftası programı düzenlendi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.09.2024 - 08:01, Güncelleme: 26.09.2024 - 07:30
 

Bayburt’ta Mevlid-i Nebi Haftası programı düzenlendi

Bayburt’ta Mevlid-i Nebi Haftası programı düzenlendi

Bayburt Belediyesi Aile Yaşam Merkezi (AYM) kadınlara yönelik programlarına Mevlid-i Nebi Haftası’nda da devam etti.Mevlid-i Nebi/Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla AYM’de düzenlenen programa, kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Program, Bayburt İl Müftülüğünde görevli Kur’an Kursu öğreticilerinin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra ilahilerle devam eden programda, İl Müftü Yardımcısı Fatma Tuba Altın ’Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası’ konulu sohbet yaptı. Edilen dua ile sona eren programda ayrıca diyanet yayınlarından bazı kitaplar katılımcılara ücretsiz dağıtıldı.
Bayburt’ta Mevlid-i Nebi Haftası programı düzenlendi
Bayburt Belediyesi Aile Yaşam Merkezi (AYM) kadınlara yönelik programlarına Mevlid-i Nebi Haftası’nda da devam etti.
Mevlid-i Nebi/Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla AYM’de düzenlenen programa, kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Program, Bayburt İl Müftülüğünde görevli Kur’an Kursu öğreticilerinin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra ilahilerle devam eden programda, İl Müftü Yardımcısı Fatma Tuba Altın ’Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası’ konulu sohbet yaptı. Edilen dua ile sona eren programda ayrıca diyanet yayınlarından bazı kitaplar katılımcılara ücretsiz dağıtıldı.

Bayburt HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.