pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Kırklareli’de huzur toplantısı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.09.2024 - 17:02, Güncelleme: 25.09.2024 - 16:48
 

Kırklareli’de huzur toplantısı

Kırklareli’de huzur toplantısı

Kırklareli’de huzur toplantısı gerçekleşti.Kırklareli Emniyet Müdürlüğü tarafından Karacaibrahim Mahallesi’nde bulunan bir kahvehanede huzur toplantısı yapıldı. Toplantıda huzurun önemine değinen İl Emniyet Müdür Yardımcısı Fatih Bölükbaşı, sorunlara yönelik de yerinde çözüm geliştirdiklerini söyledi.Toplantıya katılan kurun yetkilileri yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Daha sonra toplantıya katılan vatandaşlar isteklerini bildirdi.Gerçekleşen toplantıya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Fatih Bölükbaşı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şenay Yener Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Ergin ile muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Kırklareli’de huzur toplantısı
Kırklareli’de huzur toplantısı gerçekleşti.
Kırklareli Emniyet Müdürlüğü tarafından Karacaibrahim Mahallesi’nde bulunan bir kahvehanede huzur toplantısı yapıldı. Toplantıda huzurun önemine değinen İl Emniyet Müdür Yardımcısı Fatih Bölükbaşı, sorunlara yönelik de yerinde çözüm geliştirdiklerini söyledi.
Toplantıya katılan kurun yetkilileri yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Daha sonra toplantıya katılan vatandaşlar isteklerini bildirdi.
Gerçekleşen toplantıya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Fatih Bölükbaşı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şenay Yener Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Ergin ile muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kırklareli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.