pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Rus klasiği "Suç ve Ceza" tiyatro uyarlamasıyla Anadolu’yu dolaşacak

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.09.2024 - 15:05, Güncelleme: 25.09.2024 - 14:36
 

Rus klasiği "Suç ve Ceza" tiyatro uyarlamasıyla Anadolu’yu dolaşacak

Rus klasiği "Suç ve Ceza" tiyatro uyarlamasıyla Anadolu’yu dolaşacak

Dostoyevski’nin kaleme aldığı "Suç ve Ceza" tiyatro sahnesine uyarlandı. Türkiye’nin farklı şehirlerde seyirciyle buluşacak oyunun biletleri Biletinial’da satışa çıktı.Romanın baş karakterleri Raskolnikov ve Petroviç’ı merkeze alan iki kişilik oyunun yapımcılığını Sek Production, organizasyonunu ise Chaplin Sanat üstleniyor. Farklı şehirlerde seyirciyle buluşacak oyunun biletleri Türkiye’nin etkinlik biletleme platformu Biletinial’da satışa çıktı.Sahnelendiği yerlerde seyircilerin büyük beğenisini kazanan oyun, insanı tüm yönleriyle tahlil ederken, suç ve ceza kavramını ele alıyor. Oyun, Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Antalya, Balıkesir, Batman, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Hatay, Isparta, Karaman, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Mardin, Mersin, Niğde, Ordu, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon ve Yalova’da sahne alacak.
Rus klasiği "Suç ve Ceza" tiyatro uyarlamasıyla Anadolu’yu dolaşacak
Dostoyevski’nin kaleme aldığı "Suç ve Ceza" tiyatro sahnesine uyarlandı. Türkiye’nin farklı şehirlerde seyirciyle buluşacak oyunun biletleri Biletinial’da satışa çıktı.
Romanın baş karakterleri Raskolnikov ve Petroviç’ı merkeze alan iki kişilik oyunun yapımcılığını Sek Production, organizasyonunu ise Chaplin Sanat üstleniyor. Farklı şehirlerde seyirciyle buluşacak oyunun biletleri Türkiye’nin etkinlik biletleme platformu Biletinial’da satışa çıktı.
Sahnelendiği yerlerde seyircilerin büyük beğenisini kazanan oyun, insanı tüm yönleriyle tahlil ederken, suç ve ceza kavramını ele alıyor. Oyun, Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Antalya, Balıkesir, Batman, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Hatay, Isparta, Karaman, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Mardin, Mersin, Niğde, Ordu, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon ve Yalova’da sahne alacak.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.