pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Eğitimciler arama kurtarma tatbikatında

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2024 - 17:03, Güncelleme: 24.09.2024 - 16:42
 

Eğitimciler arama kurtarma tatbikatında

Eğitimciler arama kurtarma tatbikatında

Düzce’de öğretmenler tarafından oluşturulan Milli Eğitim Bakanlığı Arama Kurtarma Ekibi, Bolu’da tatbikata katıldı.Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan arama kurtarma ekiplerinin kurulum çalışması Düzce’de hızla devam ediyor. Bu çerçevede, Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı öğretmenler tarafından kurulan arama kurtarma ekibi son olarak Bolu Aladağ’da düzenlenen ve 7 ilin katıldığı doğada arama kurtarma tatbikatına katıldı. Kayıp arama tatbikatında önemli bilgilendirmeler alan öğretmenler, Düzce’de adından sıklıkla söz ettirmeyi hedefliyor.
Eğitimciler arama kurtarma tatbikatında
Düzce’de öğretmenler tarafından oluşturulan Milli Eğitim Bakanlığı Arama Kurtarma Ekibi, Bolu’da tatbikata katıldı.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan arama kurtarma ekiplerinin kurulum çalışması Düzce’de hızla devam ediyor. Bu çerçevede, Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı öğretmenler tarafından kurulan arama kurtarma ekibi son olarak Bolu Aladağ’da düzenlenen ve 7 ilin katıldığı doğada arama kurtarma tatbikatına katıldı. Kayıp arama tatbikatında önemli bilgilendirmeler alan öğretmenler, Düzce’de adından sıklıkla söz ettirmeyi hedefliyor.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.