pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

İtfaiye personeli kan bağışı çağrısı yaptı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2024 - 16:33, Güncelleme: 24.09.2024 - 16:13
 

İtfaiye personeli kan bağışı çağrısı yaptı

İtfaiye personeli kan bağışı çağrısı yaptı

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personelleri kan bağışında bulunarak, azalan bağışların artması için vatandaşlara seslendi.Azalan kan stokuna karşılık Kızılay tarafından kan bağışı çağrısında bulunulmasının ardından Düzce Belediyesi itfaiye Müdürlüğü ekipleri de harekete geçti. "Bir Gün Size De Lazım Olabilir" sloganıyla yola çıkan itfaiye ekipler, Kızılay mobil kan bağış aracına giderek kan bağışında bulundu. Personeller, İtfaiye Müdürlüğü bahçesinde kurulan kan bağış aracıyla herkesi kan bağışına davet etti.
İtfaiye personeli kan bağışı çağrısı yaptı
Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personelleri kan bağışında bulunarak, azalan bağışların artması için vatandaşlara seslendi.
Azalan kan stokuna karşılık Kızılay tarafından kan bağışı çağrısında bulunulmasının ardından Düzce Belediyesi itfaiye Müdürlüğü ekipleri de harekete geçti. "Bir Gün Size De Lazım Olabilir" sloganıyla yola çıkan itfaiye ekipler, Kızılay mobil kan bağış aracına giderek kan bağışında bulundu. Personeller, İtfaiye Müdürlüğü bahçesinde kurulan kan bağış aracıyla herkesi kan bağışına davet etti.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.