pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Başarılı emniyet personeli ödüllendirildi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2024 - 16:30, Güncelleme: 24.09.2024 - 16:24
 

Başarılı emniyet personeli ödüllendirildi

Başarılı emniyet personeli ödüllendirildi

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’nde başarılı olan 55 personel, ödüllendirildi.Bursa İl Emniyet Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen törende, farklı birimlerinde görev alan başarılı 55 personele ödülleri verildi. Bursa İl Emniyet Müdürü Dr. Sabit Akın Zaimoğlu ve il emniyet müdür yardımcıları tarafından göstermiş oldukları özverili çalışmaları sebebiyle başarılı olan personele ödüllerini takdim edildi.
Başarılı emniyet personeli ödüllendirildi
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’nde başarılı olan 55 personel, ödüllendirildi.
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen törende, farklı birimlerinde görev alan başarılı 55 personele ödülleri verildi. Bursa İl Emniyet Müdürü Dr. Sabit Akın Zaimoğlu ve il emniyet müdür yardımcıları tarafından göstermiş oldukları özverili çalışmaları sebebiyle başarılı olan personele ödüllerini takdim edildi.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.