pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Zimmetine 1 buçuk milyon TL geçiren şüpheli adliyeye sevk edildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2024 - 14:30, Güncelleme: 24.09.2024 - 14:26
 

Zimmetine 1 buçuk milyon TL geçiren şüpheli adliyeye sevk edildi

Zimmetine 1 buçuk milyon TL geçiren şüpheli adliyeye sevk edildi

Eskişehir’de yaşlı müşterilerinin çok aktif olmayan hesaplarından zimmetine 1 buçuk milyon TL geçirdiği belirlenen şüphelinin adliyeye sevki gerçekleştirildi.Edinilen bilgilere göre; polis ekipleri, bir vatandaşın hesap hareketlerinden şüphelenerek ihbarda bulunması üzerine çalışma başlattı. Ekiplerin çalışmaları sonucunda, bir bankada çalışan O.U. isimli şüphelinin yaşlı müşterilerinin çok aktif olmayan hesaplarından zimmetine para geçirdiği tespit edildi. Toplam 20 müşterisini yaklaşık 1 buçuk milyon TL zarara uğrattığı belirlenen şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, bugün adliyeye sevk edildi.Öte yandan şüphelinin ifadesinde, borçlarına karşılık zimmetine para geçirdiğini itiraf ettiği öğrenildi.
Zimmetine 1 buçuk milyon TL geçiren şüpheli adliyeye sevk edildi
Eskişehir’de yaşlı müşterilerinin çok aktif olmayan hesaplarından zimmetine 1 buçuk milyon TL geçirdiği belirlenen şüphelinin adliyeye sevki gerçekleştirildi.
Edinilen bilgilere göre; polis ekipleri, bir vatandaşın hesap hareketlerinden şüphelenerek ihbarda bulunması üzerine çalışma başlattı. Ekiplerin çalışmaları sonucunda, bir bankada çalışan O.U. isimli şüphelinin yaşlı müşterilerinin çok aktif olmayan hesaplarından zimmetine para geçirdiği tespit edildi. Toplam 20 müşterisini yaklaşık 1 buçuk milyon TL zarara uğrattığı belirlenen şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, bugün adliyeye sevk edildi.
Öte yandan şüphelinin ifadesinde, borçlarına karşılık zimmetine para geçirdiğini itiraf ettiği öğrenildi.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.