pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Beşiktaş’a İngiliz hakem

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2024 - 11:33, Güncelleme: 24.09.2024 - 11:15
 

Beşiktaş’a İngiliz hakem

Beşiktaş’a İngiliz hakem

Beşiktaş’ın, UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk maçında deplasmanda Hollanda temsilcisi Ajax ile oynayacağı karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu’ndan John Brooks yönetecek.Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk maçında 26 Eylül Perşembe günü Johan Cruijff Arena’da Hollanda temsilcisi Ajax ile mücadele edecek. TSİ 22.00’de başlayacak karşılaşmada İngiltere Futbol Federasyonu’ndan John Brooks düdük çalacak.Brooks’un yardımcılıklarını Simon Bennett ve Daniel Robathan yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Tim Robinson olacak.Beşiktaş - Ajax maçında VAR koltuğunda Stuart Attwell, AVAR’da da Peter Bankes oturacak.
Beşiktaş’a İngiliz hakem
Beşiktaş’ın, UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk maçında deplasmanda Hollanda temsilcisi Ajax ile oynayacağı karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu’ndan John Brooks yönetecek.
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk maçında 26 Eylül Perşembe günü Johan Cruijff Arena’da Hollanda temsilcisi Ajax ile mücadele edecek. TSİ 22.00’de başlayacak karşılaşmada İngiltere Futbol Federasyonu’ndan John Brooks düdük çalacak.
Brooks’un yardımcılıklarını Simon Bennett ve Daniel Robathan yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Tim Robinson olacak.
Beşiktaş - Ajax maçında VAR koltuğunda Stuart Attwell, AVAR’da da Peter Bankes oturacak.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.