pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Ordu’da yayla evinde yangın

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2024 - 10:32, Güncelleme: 24.09.2024 - 10:24
 

Ordu’da yayla evinde yangın

Ordu’da yayla evinde yangın

Ordu’nun Korgan ilçesinde belediye başkan yardımcısının yaylada bulunan evi, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.Olay, Korgan Yaylası’nda dün gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Korgan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Korgancı’ya ait yayla evinde gece saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürerek kontrol altına aldı. Yangın nedeniyle ev ve içerisindeki eşyalar kullanılmaz hale geldi.Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
Ordu’da yayla evinde yangın
Ordu’nun Korgan ilçesinde belediye başkan yardımcısının yaylada bulunan evi, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.
Olay, Korgan Yaylası’nda dün gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Korgan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Korgancı’ya ait yayla evinde gece saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürerek kontrol altına aldı. Yangın nedeniyle ev ve içerisindeki eşyalar kullanılmaz hale geldi.
Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.