pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Büyükşehir belediyesi lastik alacak

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2024 - 10:32, Güncelleme: 24.09.2024 - 10:25
 

Büyükşehir belediyesi lastik alacak

Büyükşehir belediyesi lastik alacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından 36 muhtelif çeşit ve ebatlarda lastik ile jant alımı için ihale yapılacak.Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından 36 muhtelif çeşit ve ebatlarda lastik ile jant alımı için açık ihale usulü ile ihale yapılacak. İhaleye katılmak isteyenler tekliflerini 18 Ekim saat 14.30’a kadar verebilecek. Lastik ve jantlar ise işe başlama tarihinden 45 gün içerisinde teslim edilecek.
Büyükşehir belediyesi lastik alacak
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından 36 muhtelif çeşit ve ebatlarda lastik ile jant alımı için ihale yapılacak.
Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından 36 muhtelif çeşit ve ebatlarda lastik ile jant alımı için açık ihale usulü ile ihale yapılacak. İhaleye katılmak isteyenler tekliflerini 18 Ekim saat 14.30’a kadar verebilecek. Lastik ve jantlar ise işe başlama tarihinden 45 gün içerisinde teslim edilecek.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.