pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Husumetlisini silahla yaraladı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.09.2024 - 20:30, Güncelleme: 23.09.2024 - 20:24
 

Husumetlisini silahla yaraladı

Husumetlisini silahla yaraladı

Kütahya’da bir şahıs, husumetlisini tabancayla vurarak yaraladı.Alınan bilgiye göre, Parmakören Mahallesi’nde B.T., husumetlisi F.K. ile karşılaştı. Bu sırada B.T., F.K.’yı tabancayla bacağından yaraladı. Yaralı F.K. ambulansla Kütahya Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, şüpheli B.T. jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Husumetlisini silahla yaraladı
Kütahya’da bir şahıs, husumetlisini tabancayla vurarak yaraladı.
Alınan bilgiye göre, Parmakören Mahallesi’nde B.T., husumetlisi F.K. ile karşılaştı. Bu sırada B.T., F.K.’yı tabancayla bacağından yaraladı. Yaralı F.K. ambulansla Kütahya Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, şüpheli B.T. jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Kütahya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.