pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Ahmet Ertekin, son yolculuğuna uğurlandı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2024 - 15:01, Güncelleme: 22.09.2024 - 14:42
 

Ahmet Ertekin, son yolculuğuna uğurlandı

Ahmet Ertekin, son yolculuğuna uğurlandı

Çorum İl Genel Meclisi eski Başkanı Ahmet Ertekin hayatını kaybetti.Anıtlar ve Müzeler Genel Müdür Yardımcılığı ve Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü görevlerinde de bulunan Ahmet Ertekin’nin cenazesi öğle namazını müteakiben Akşemseddin Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Ulu Mezarlıkta toprağa verildi.Cenazeye eski Çorum Belediye Başkanı Av. Muzaffer Külcü, İl Genel Meclisi Başkanı Muhammed Fatih Temur, AK Parti İl Başkanı Av. Murat Günay, Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Ahmet Ertekin, son yolculuğuna uğurlandı
Çorum İl Genel Meclisi eski Başkanı Ahmet Ertekin hayatını kaybetti.
Anıtlar ve Müzeler Genel Müdür Yardımcılığı ve Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü görevlerinde de bulunan Ahmet Ertekin’nin cenazesi öğle namazını müteakiben Akşemseddin Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Ulu Mezarlıkta toprağa verildi.
Cenazeye eski Çorum Belediye Başkanı Av. Muzaffer Külcü, İl Genel Meclisi Başkanı Muhammed Fatih Temur, AK Parti İl Başkanı Av. Murat Günay, Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Çorum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.