pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Bilecik’te define avcıları suçüstü yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2024 - 12:30, Güncelleme: 21.09.2024 - 12:28
 

Bilecik’te define avcıları suçüstü yakalandı

Bilecik’te define avcıları suçüstü yakalandı

Bilecik’te kaçak kazı yapan define avcıları jandarma tarafından suçüstü yakalandı.Bilecik’in İnhisar ilçesinde alınan bir ihbar üzerine İstihbarat ve KOM şube tarafından gerçekleştirilen ortak çalışma sonucu Tozman köyünde izinsiz olarak kazı yaptıkları tespit edilen 5 kişi suçüstü yakalandı. İkisi Azerbaycan uyruklu S.B., S.A., M.Ç., E.S. ve J.K. gözaltına alınırken, şahısların suç aleti olarak kullandığı 1 adet jeneratör, 3 adet hilti, 5 adet kazma ve kürekler muhafaza altına alındı.Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.
Bilecik’te define avcıları suçüstü yakalandı
Bilecik’te kaçak kazı yapan define avcıları jandarma tarafından suçüstü yakalandı.
Bilecik’in İnhisar ilçesinde alınan bir ihbar üzerine İstihbarat ve KOM şube tarafından gerçekleştirilen ortak çalışma sonucu Tozman köyünde izinsiz olarak kazı yaptıkları tespit edilen 5 kişi suçüstü yakalandı. İkisi Azerbaycan uyruklu S.B., S.A., M.Ç., E.S. ve J.K. gözaltına alınırken, şahısların suç aleti olarak kullandığı 1 adet jeneratör, 3 adet hilti, 5 adet kazma ve kürekler muhafaza altına alındı.
Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.