pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

EİT 2025 Erzurum turizm başkenti bilgilendirme toplantısı yapıldı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2024 - 12:02, Güncelleme: 21.09.2024 - 11:36
 

EİT 2025 Erzurum turizm başkenti bilgilendirme toplantısı yapıldı

EİT 2025 Erzurum turizm başkenti bilgilendirme toplantısı yapıldı

EİT 2025 Erzurum Turizm Başkenti İlçe Kaymakamları ve Belediye Başkanları Bilgilendirme Toplantısı” Vali Yardımcısı Mustafa Berk Çelik’in başkanlığında gerçekleştirildi.Toplantıda bir sunum yapan Erzurum Turizm Başkenti Koordinatörü Muharrem Çığlık, yürütme kurulu üyeleriyle birlikte düzenlenmesi planlanan etkinlikler hakkında katılımcılara bilgi verdi.Kaymakam ve Belediye Başkanlarının sorumluluk alanlarında gerçekleştirecekleri faaliyetlerin de konuşulduğu toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.
EİT 2025 Erzurum turizm başkenti bilgilendirme toplantısı yapıldı
EİT 2025 Erzurum Turizm Başkenti İlçe Kaymakamları ve Belediye Başkanları Bilgilendirme Toplantısı” Vali Yardımcısı Mustafa Berk Çelik’in başkanlığında gerçekleştirildi.
Toplantıda bir sunum yapan Erzurum Turizm Başkenti Koordinatörü Muharrem Çığlık, yürütme kurulu üyeleriyle birlikte düzenlenmesi planlanan etkinlikler hakkında katılımcılara bilgi verdi.
Kaymakam ve Belediye Başkanlarının sorumluluk alanlarında gerçekleştirecekleri faaliyetlerin de konuşulduğu toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.