pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Manyas Kaymakamı Emre Yeşil askere gitti

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2024 - 19:00, Güncelleme: 20.09.2024 - 18:52
 

Manyas Kaymakamı Emre Yeşil askere gitti

Manyas Kaymakamı Emre Yeşil askere gitti

Bir yıl önce asaleten Manyas Kaymakamlığı’na atanan Emre Yeşil, vatani görevini yapmak üzere bir ay ücretsiz izinle ilçeden ayrıldı.Aslen Erzurumlu olan Kaymakam Emre Yeşil, vatani görevini Amasya’da bir ay süreyle bedelli olarak yapacak. Kaymakam Yeşil’in yokluğunda, Manyas Kaymakamlığı’na vekâleten Susurluk Kaymakamı Muammer Köken bakacak.
Manyas Kaymakamı Emre Yeşil askere gitti
Bir yıl önce asaleten Manyas Kaymakamlığı’na atanan Emre Yeşil, vatani görevini yapmak üzere bir ay ücretsiz izinle ilçeden ayrıldı.
Aslen Erzurumlu olan Kaymakam Emre Yeşil, vatani görevini Amasya’da bir ay süreyle bedelli olarak yapacak. Kaymakam Yeşil’in yokluğunda, Manyas Kaymakamlığı’na vekâleten Susurluk Kaymakamı Muammer Köken bakacak.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.