pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Kahramanmaraş’ta 540 litre sahte zeytinyağı ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2024 - 16:30, Güncelleme: 20.09.2024 - 16:00
 

Kahramanmaraş’ta 540 litre sahte zeytinyağı ele geçirildi

Kahramanmaraş’ta 540 litre sahte zeytinyağı ele geçirildi

Kahramanmaraş’ta 540 litre sahte zeytinyağı ve 5 ton toz sahte deterjan ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Elbistan ilçesine bağlı Güneşli Mahallesi’nde M.Ö.’ye (51) ait iş yerinde sahte ürün olduğu bilgisine ulaştı. Ekiplerin adrese yaptığı baskında 5 ton toz sahte deterjan ve 540 litre zeytinyağı ele geçirildi. Olayla ilgili M.Ö. gözaltına alındı.
Kahramanmaraş’ta 540 litre sahte zeytinyağı ele geçirildi
Kahramanmaraş’ta 540 litre sahte zeytinyağı ve 5 ton toz sahte deterjan ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.
Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Elbistan ilçesine bağlı Güneşli Mahallesi’nde M.Ö.’ye (51) ait iş yerinde sahte ürün olduğu bilgisine ulaştı. Ekiplerin adrese yaptığı baskında 5 ton toz sahte deterjan ve 540 litre zeytinyağı ele geçirildi. Olayla ilgili M.Ö. gözaltına alındı.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.