pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Bozkır’da Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliği

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2024 - 19:30, Güncelleme: 19.09.2024 - 18:44
 

Bozkır’da Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliği

Bozkır’da Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliği

Konya’nın Bozkır ilçesinde Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle ilçede görev yapan din görevlileri bir araya gelirken, emekli din görevlilerine plaket verildi.Bozkır Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle program düzenlendi. Programda, Bozkır İlçe Müftülüğü bünyesinde görev yapan personel, emekli imam hatipler bir araya geldi. Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut’un da katıldığı programda emekli olan din görevlilerine plaket verildi.
Bozkır’da Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliği
Konya’nın Bozkır ilçesinde Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle ilçede görev yapan din görevlileri bir araya gelirken, emekli din görevlilerine plaket verildi.
Bozkır Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle program düzenlendi. Programda, Bozkır İlçe Müftülüğü bünyesinde görev yapan personel, emekli imam hatipler bir araya geldi. Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut’un da katıldığı programda emekli olan din görevlilerine plaket verildi.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.