pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

İzmir’de kaçak alkol operasyonu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2024 - 14:35, Güncelleme: 19.09.2024 - 14:05
 

İzmir’de kaçak alkol operasyonu

İzmir’de kaçak alkol operasyonu

İzmir’de 3 ilçede gerçekleştirilen operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan 327 şişe muhtelif içki, 47 litre açık sahte muhtelif içki ve 205 litre taklit etiketli etil alkol ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte içki yapımı, satışı ve dağıtımına yönelik; Bornova, Karabağlar ve Buca ilçelerinde, 13 ikamet, 3 depo, 5 araç ve 2 iş yerine baskın düzenledi. Adreslerde yapılan aramalarda; 327 şişe muhtelif içki, 47 litre açık sahte muhtelif içki, 205 litre taklit etiketli etil alkol, 3 bin adet boş içki şişesi, 12 bin adet sahte bandrol, 8 bin 400 adet içki şişesi kapağı, 18 bin 700 adet içki şişesi etiketi ve kapişonu ve 4 litre içki yapımında kullanılan aroma ele geçirildi.Piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan kaçak alkolün ele geçirildiği operasyon kapsamında, haklarında işlem yapılan 17 şüpheliden 10’ü serbest bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen 3 şüphe de adli kontrol şartıyla serbest kalırken, 4 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İzmir’de kaçak alkol operasyonu
İzmir’de 3 ilçede gerçekleştirilen operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan 327 şişe muhtelif içki, 47 litre açık sahte muhtelif içki ve 205 litre taklit etiketli etil alkol ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte içki yapımı, satışı ve dağıtımına yönelik; Bornova, Karabağlar ve Buca ilçelerinde, 13 ikamet, 3 depo, 5 araç ve 2 iş yerine baskın düzenledi. Adreslerde yapılan aramalarda; 327 şişe muhtelif içki, 47 litre açık sahte muhtelif içki, 205 litre taklit etiketli etil alkol, 3 bin adet boş içki şişesi, 12 bin adet sahte bandrol, 8 bin 400 adet içki şişesi kapağı, 18 bin 700 adet içki şişesi etiketi ve kapişonu ve 4 litre içki yapımında kullanılan aroma ele geçirildi.
Piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan kaçak alkolün ele geçirildiği operasyon kapsamında, haklarında işlem yapılan 17 şüpheliden 10’ü serbest bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen 3 şüphe de adli kontrol şartıyla serbest kalırken, 4 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.